Avslutningsseminar: Energy Analytics – hva har vi lært?

Forskningsprosjektet ENERGYTICS (ENERGY analyTICS) avsluttes i år og vi vil gjerne dele våre erfaringer med dere! Hovedmålet i prosjektet er å demonstrere bruk av big data teknologier, som maskin læring og kunstig intelligens for å realisere nettnytte fra AMS og andre relevante datakilder for nettselskapene. Vi har arbeidet med en rekke demonstratorer (use case) som vi nå vil presentere resultater fra.

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE inviterer derfor til et innholdsrikt digitalt avslutningsseminar for ENERGYTICS. I seminaret vil nettselskap og forskere vise resultater fra forskningen som er gjennomført. Noen av demonstratorene er kommet helt til prototyp/drift hos nettselskaper, mens andre er teste på historiske data. Vi har også gjort oss noen tanker om kost/nytt for de ulike demonstratorene. Her er noen av temaene som vil bli presentert, se agenda for detaljer; deteksjon av elbiler, lavspent avbrudd, jordfeil og periodiske hendelser, prediksjon av værrelaterte feil, THD-forsøk i lab og optimalt delingsbilde.

MELD DEG PÅ I DAG VED Å KLIKKE HER (ekstern lenke)!

Seminaret er nettbasert og åpent for alle, men vi ønsker påmelding innen mandag 8. juni for å få oversikt over hvem og hvor mange som kommer.
Tid: onsdag 10. juni, kl. 09.00–12.00
Sted: Teams (lenke til online-seminaret fåes i bekreftelse ved påmelding)